De website is online!

Na een afwezigheid van 2 maanden op het internet van mijn website, heeft de oude website dan eindelijk zijn vervanging gekregen en is hij vandaag vernieuwd “het WWW opgegaan”.

De door Mirko Reinecke ontworpen voorgaande versie, heeft het erg lang volgehouden en is altijd “mijn website” geweest.

Door alle nieuwe internetontwikkelingen en social media, werd het echter tijd voor iets nieuws en ik heb daarbij gekozen voor een “one-page” opzet waarin je middels het scrollen met de muis feitelijk 1 lang verhaal krijgt te zien.

Via de menubalk kun je echter ook normaal navigeren en naar de desbetreffende pagina’s van je interesse gaan.

Binnen portfolio kun je dan zoeken naar de soort objecten die je mooi vind en klik je binnen die bewuste categorie een foto aan, dan krijg je een slideshow met flink wat meer foto’s.

De komende weken zal ik echter nog wel her en der wat beeldmateriaal vervangen/toevoegen en mochten jullie nog suggesties hebben of “foutmeldingen” dan verneem ik dat wel via de mail: info@helderglaskunst.nl

Mijn dank gaat uit naar Richard en Cora Steunenberg die veel werk hebben verricht om de website online te krijgen op de manier zoals ik dat voor ogen heb.